COWBOYFEST

COWBOY FEST

Temafest – Cowboy fest aktiviteter

Teama-fester er blitt mer og mer populært. Der er cowboyfest noe av det som er mest etterspurt. Her har vi en ferdig innredet saloon og kan tilby aktiviteter, mat og drikke. Saloonen er innredet med hestevogner, saler og annet i ekte cowboystil. Musikk, scene og alt som måtte ønskes kan vi ordne. Vi har relevante aktiviteter som revolverskyting ,rodeo og mer. Ta med gjengen din på en annerledes cowboy event  tilbake i den ville vesten.

Vi tilbyr cowboy-fester for grupper innendørs for inntil 200 personer. Dere kan leie hatter og skjerf hos oss.

Her kan dere få prøvd  dere   i både  revolverskyting og rodeo mm.

Dere kan leie hatter og skjerf  hos  oss.

TEAMA SALOONEN – COWBOY FEST

Festen vil foregå i den lille eller store saloonen med mat og drikke. Saloonen er innredet med hestevogner, saler og annet i ekte cowboystil. Musikk, scene og alt som måtte ønskes kan vi ordne. Ta med gjengen din på en annerledes opplevelse tilbake i den ville vesten. Beste cowboy fest oslo, akershus, vestfold, østfold

LOKAL ICON
FESTLOKALE

Gå ikke glipp av denne opplevelsen med dine kolleger

10 års jubileum med faglig program og aktiviteter for 150 personer.
– Arrangementet hadde en Western-ramme med cowboy-kulisser som satte en hel spesiell stemning med godt humør blant alle deltagere. Meget god lunch med utendørs grilling fra Meny! Scene, bordsetting og lyd fungerte veldig bra.

Norges Gruppen Data

Adm.dir. Espen Kjønsberg

Fra første stund hvor vi begynte bookingen fikk vi forventninger om denne plassen, og det skuffet oss ikke. Vi var en stor gjeng som kombinerte faglig og sosialt. Det var en kjempe service og oppfølgning fra a til å. Det var fantastisk å kunne komme til en gård og ble bedt inn i huset, hvor vi fikk en fantastisk julemat og god underholdning. Hele gjengen var storfornøyd og slitne etter noen meget morsome aktiviteter. Vi har fått tilbakemeldinger fra gruppen om at dette virkelig var en høydare de ikke hadde vært med på før med oss. Vi kan på det sterkeste anbefale dette til andre gupper/firma.

Kiwi Norge

Distriktssjef Inge Jonskås

”Vi gjennomførte en regional samling på Våler Aktivitetssenter, og hadde en fantastisk morsom dag. Vårt fokus denne dagen var å bli bedre kjent med hverandre både faglig og personlig, og de hjemmekoselige omgivelsene passet i så måte perfekt. Alle praktiske detaljer gikk også som smurt, og Paulshus la alt lagt til rette for oss på en ypperlig måte. Et arrangement her kan anbefales.”

Kjedesjef Terra Eiendomsmegling

Finn Magnus R. Hansen

Våler aktivitetssenter er et topp sted å ha julebord. De ordnet alt for oss, vi kom til «dekket bord»! Gøy med alle aktiviteter, veldig god mat og en hærlig avslutning i stabburet, hvor festen fortsatte ut i de tidlige nattetimer. Dette er et sted vi anbefaler å holde julebord, firmafest , bursdagsfest eller kick off.

Møller Bil Skadesenter Ryen.

Vi kommer tilbake!!!
Steinar T. Hagejordet

Vi i SL-Stenlegging vil takke for et flott arrangement på gården deres sist fredag. Stemningen ble meget høy etter hvert og alle koste seg. Vi anbefaler Våler Kickoff Senter til alle som ønsker en hyggelig kveld med mye morro.

SL-Gruppen AS

Markedsansvarlig Malin Sjursheim

Våler Kickoffsenter var leid inn med oksen til TV2 sitt program «Best av de beste» som gikk des. 2011. Her er toppidrettsjentene klare for rodeo!

TV2 Norge

tv2
Terra
SL
Norgesgruppen
Møller bil
Kiwi
Call Now Button