TEAMBUILDING

TEAMBUILDING EVENT

Ønsker du å ta med kollegaer og ha en skikkelig sommerfest/teambuilding, da kan Våler Kickoffsenter tilby noe utenom det vanlige. Vi har lokaler som rommer opp mot 200 pers. Her har du mulighet til å ta med egen mat og drikke, eller vi serverer deg gode menyer du kan nyte etter noen aktiviteter. Vi hjelper deg med å skreddersy et opplegg tilpasset nettopp din gruppe. Det vil være dyktige instruktører som følger dere gjennom de ulike aktivitetene.

Vi på Våler Kickoffsenter ønsker å gi deg og dine den beste feiringen. Ta kontakt med oss for et tilpasset opplegg etter deres behov, så gir vi deg en hyggelig pris.

En opplevelse du sent vil glemme!

Våler Kickoffsenter skreddersyr en pakke etter dine ønsker til en av markedets beste priser. Sommer som vinter, med aktiviteter, opplevelser, faglig ,konferanser, festlokaler og mat.

Her er det ubegrensede muligheter, og vi har mange pakkeløsinger å tilby. Her er noen eksempler:

TEAMBUILDING- PAKKE 1

En pakke med klatrepark, zip-line, rodeo og revolverskyting er populært. Denne pakka passer grupper med menn og kvinner i alle aldre og krever ingen store anstrengelser. Man møter passende utfordringer men unngår svette klær. Her deler vi dere inn i passe store grupper ut i fra hvor mange dere er. Så rullerer vi på aktivitetene, slik at alle får gjennomført disse. Vi tar 2 løyper i klatreparken og en zip-line på over 200 m (i lengde) som gir et flott opplevelse. Det blir konkurranser på rodeo og revolver som går på tid og poeng, med premiering etterpå , både lagmessig og individuelt . 

RING OSS

TEAMBUILDING- PAKKE 2

Denne pakken kan ha 3 aktiviteter eller flere, etter hva dere ønsker. Men denne innholder aktiviteter man kan bli svett av. Paintball, sumobryting og zip-line er en fin kombinasjon. Denne pakka tar ikke så lang tid , men du får masse adrenalin og en svett panne, før du avkjøles på zip-lina. Du kan godt legge til flere aktiviteter om du ønsker. Etter endte aktiviteter kan dere nyte god mat i et hyggelig lokale . Eller dere reiser videre til et eget opplegg. Overlat planleggingen til oss, så skreddersyr vi en totatlpakke etter deres ønsker. Vi håndterer grupper fra 10-250 pers.

RING OSS

10 års jubileum med faglig program og aktiviteter for 150 personer.
– Arrangementet hadde en Western-ramme med cowboy-kulisser som satte en hel spesiell stemning med godt humør blant alle deltagere. Meget god lunch med utendørs grilling fra Meny! Scene, bordsetting og lyd fungerte veldig bra.

Norges Gruppen Data

Adm.dir. Espen Kjønsberg

Fra første stund hvor vi begynte bookingen fikk vi forventninger om denne plassen, og det skuffet oss ikke. Vi var en stor gjeng som kombinerte faglig og sosialt. Det var en kjempe service og oppfølgning fra a til å. Det var fantastisk å kunne komme til en gård og ble bedt inn i huset, hvor vi fikk en fantastisk julemat og god underholdning. Hele gjengen var storfornøyd og slitne etter noen meget morsome aktiviteter. Vi har fått tilbakemeldinger fra gruppen om at dette virkelig var en høydare de ikke hadde vært med på før med oss. Vi kan på det sterkeste anbefale dette til andre gupper/firma.

Kiwi Norge

Distriktssjef Inge Jonskås

”Vi gjennomførte en regional samling på Våler Aktivitetssenter, og hadde en fantastisk morsom dag. Vårt fokus denne dagen var å bli bedre kjent med hverandre både faglig og personlig, og de hjemmekoselige omgivelsene passet i så måte perfekt. Alle praktiske detaljer gikk også som smurt, og Paulshus la alt lagt til rette for oss på en ypperlig måte. Et arrangement her kan anbefales.”

Kjedesjef Terra Eiendomsmegling

Finn Magnus R. Hansen

Våler aktivitetssenter er et topp sted å ha julebord. De ordnet alt for oss, vi kom til «dekket bord»! Gøy med alle aktiviteter, veldig god mat og en hærlig avslutning i stabburet, hvor festen fortsatte ut i de tidlige nattetimer. Dette er et sted vi anbefaler å holde julebord, firmafest , bursdagsfest eller kick off.

Møller Bil Skadesenter Ryen.

Vi kommer tilbake!!!
Steinar T. Hagejordet

Vi i SL-Stenlegging vil takke for et flott arrangement på gården deres sist fredag. Stemningen ble meget høy etter hvert og alle koste seg. Vi anbefaler Våler Kickoff Senter til alle som ønsker en hyggelig kveld med mye morro.

SL-Gruppen AS

Markedsansvarlig Malin Sjursheim

Våler Kickoffsenter var leid inn med oksen til TV2 sitt program «Best av de beste» som gikk des. 2011. Her er toppidrettsjentene klare for rodeo!

TV2 Norge

tv2
Terra
SL
Norgesgruppen
Møller bil
Kiwi
Call Now Button