JULEBORD
JULEBORD

Vi tilbyr julebord og leverer en totalpakke med aktiviteter, lokaler og mat. Mange er lei julebord hvor man bare sitter, spiser og drikker en hel kveld. Hvorfor ikke gjøre noe gøy sammen, for så å spise og ta festen etterpå?

JULEBORD MED UNDERHOLDING

Vi ordner alt sammen og har gode priser og løsninger for deg. Arranger et festlig julebord med mye latter og underholding som gir mye prat og glede utover kvelden.

RING OSS

MAT

Vi levere nesten alt ønskelig innen mat eller du kan ta med mat (eller du kan ta med mat og drikke selv, om du ønsker et mer økonomisk julebord). Vi har stadig kunder fra Oslo som ønsker å ha aktiviteter før middagen, selv om vi ligger i Østfold rett ved Moss.

LOKALER

Vi har lokaler for store og små grupper. Et røft stabbur som er innredet som en bar, eller flotte herskaplige 1900 talls lokaler som rommer inntil 50 stk. Har også saloonen som rommer inntil 170 mann.

ANNERLEDES JULEBORD

Vi gir deg et annerledes julebord med aktiviteter, konkurranser og mat, som de ansatte vil huske i lang tid. Send en mail så gir vi det et tilbud.

Vi på Våler Kickoffsenter ønsker å gi deg og dine den beste feiringen.

RING OSS

10 års jubileum med faglig program og aktiviteter for 150 personer.
– Arrangementet hadde en Western-ramme med cowboy-kulisser som satte en hel spesiell stemning med godt humør blant alle deltagere. Meget god lunch med utendørs grilling fra Meny! Scene, bordsetting og lyd fungerte veldig bra.

Norges Gruppen Data

Adm.dir. Espen Kjønsberg

Fra første stund hvor vi begynte bookingen fikk vi forventninger om denne plassen, og det skuffet oss ikke. Vi var en stor gjeng som kombinerte faglig og sosialt. Det var en kjempe service og oppfølgning fra a til å. Det var fantastisk å kunne komme til en gård og ble bedt inn i huset, hvor vi fikk en fantastisk julemat og god underholdning. Hele gjengen var storfornøyd og slitne etter noen meget morsome aktiviteter. Vi har fått tilbakemeldinger fra gruppen om at dette virkelig var en høydare de ikke hadde vært med på før med oss. Vi kan på det sterkeste anbefale dette til andre gupper/firma.

Kiwi Norge

Distriktssjef Inge Jonskås

”Vi gjennomførte en regional samling på Våler Aktivitetssenter, og hadde en fantastisk morsom dag. Vårt fokus denne dagen var å bli bedre kjent med hverandre både faglig og personlig, og de hjemmekoselige omgivelsene passet i så måte perfekt. Alle praktiske detaljer gikk også som smurt, og Paulshus la alt lagt til rette for oss på en ypperlig måte. Et arrangement her kan anbefales.”

Kjedesjef Terra Eiendomsmegling

Finn Magnus R. Hansen

Våler aktivitetssenter er et topp sted å ha julebord. De ordnet alt for oss, vi kom til «dekket bord»! Gøy med alle aktiviteter, veldig god mat og en hærlig avslutning i stabburet, hvor festen fortsatte ut i de tidlige nattetimer. Dette er et sted vi anbefaler å holde julebord, firmafest , bursdagsfest eller kick off.

Møller Bil Skadesenter Ryen.

Vi kommer tilbake!!!
Steinar T. Hagejordet

Vi i SL-Stenlegging vil takke for et flott arrangement på gården deres sist fredag. Stemningen ble meget høy etter hvert og alle koste seg. Vi anbefaler Våler Kickoff Senter til alle som ønsker en hyggelig kveld med mye morro.

SL-Gruppen AS

Markedsansvarlig Malin Sjursheim

Våler Kickoffsenter var leid inn med oksen til TV2 sitt program «Best av de beste» som gikk des. 2011. Her er toppidrettsjentene klare for rodeo!

TV2 Norge

tv2
Terra
SL
Norgesgruppen
Møller bil
Kiwi
Call Now Button