KURS
KONFERANSER

FIRMAFEST / KONFERANSER / KURS

FASILITETER TILGJENLIG FOR DERES EVENT

Vi har flotte kurslokaler, spesielt for deg som ønsker en annen setting enn standard kurs-lokaler. Vi har lokaler i tidlig 1900 tallets stil med flotte møbler og mer herskapelig preg. Vi kan tilby alle de fasiliteter som trengs som projektor, trådløst nett, flippover og whiteboardtavle. Det er også en fin natur rundt her, langt borte fra bystøy. Vi leverer det som ønskes av mat og drikke.

RING OSS

PROJEKTOR

WHITEBOARDTAVLE

FLIPPOVER

INTERNETT

VI TILPASSER DITT PROGRAM

Vi hjelper deg å skreddersy et program som gir maksimalt utbytte av senterets muligheter samt rom for deres faglige opplegg. Her kan dere starte dagen med litt faglig før dere nyter en god lunsj. Etter lunsj kan man gå ut å gjennomføre noen aktiviteter før man så går inn igjen med en ny bolk faglig opplegg. Det hele kan avsluttes med middag og fest.

RING OSS

FIRMAFEST ETTER DINE ØSNKER

Vi har mange firmafester her og det er kun 50 min kjøring fra Oslo.
Her kan du velge om du ønsker noe faglig eller kun aktiviteter, mat og fest. Vi lager et forslag og kommer da med firmafest ideer som passer deres ønsker. Ang drikkevare, så har dere mulighet til å ta med dette selv.

LOKALER

Vi har lokaler for enhver anledning. Et litt røft lokale som stabburbaren med intime tømmervegger, store Vest fort lavvo med bål og villmarkspanel eller herskapelige 18/1900 talls lokaler med smak av en annen tidsalder.

RING OSS

10 års jubileum med faglig program og aktiviteter for 150 personer.
– Arrangementet hadde en Western-ramme med cowboy-kulisser som satte en hel spesiell stemning med godt humør blant alle deltagere. Meget god lunch med utendørs grilling fra Meny! Scene, bordsetting og lyd fungerte veldig bra.

Norges Gruppen Data

Adm.dir. Espen Kjønsberg

Fra første stund hvor vi begynte bookingen fikk vi forventninger om denne plassen, og det skuffet oss ikke. Vi var en stor gjeng som kombinerte faglig og sosialt. Det var en kjempe service og oppfølgning fra a til å. Det var fantastisk å kunne komme til en gård og ble bedt inn i huset, hvor vi fikk en fantastisk julemat og god underholdning. Hele gjengen var storfornøyd og slitne etter noen meget morsome aktiviteter. Vi har fått tilbakemeldinger fra gruppen om at dette virkelig var en høydare de ikke hadde vært med på før med oss. Vi kan på det sterkeste anbefale dette til andre gupper/firma.

Kiwi Norge

Distriktssjef Inge Jonskås

”Vi gjennomførte en regional samling på Våler Aktivitetssenter, og hadde en fantastisk morsom dag. Vårt fokus denne dagen var å bli bedre kjent med hverandre både faglig og personlig, og de hjemmekoselige omgivelsene passet i så måte perfekt. Alle praktiske detaljer gikk også som smurt, og Paulshus la alt lagt til rette for oss på en ypperlig måte. Et arrangement her kan anbefales.”

Kjedesjef Terra Eiendomsmegling

Finn Magnus R. Hansen

Våler aktivitetssenter er et topp sted å ha julebord. De ordnet alt for oss, vi kom til «dekket bord»! Gøy med alle aktiviteter, veldig god mat og en hærlig avslutning i stabburet, hvor festen fortsatte ut i de tidlige nattetimer. Dette er et sted vi anbefaler å holde julebord, firmafest , bursdagsfest eller kick off.

Møller Bil Skadesenter Ryen.

Vi kommer tilbake!!!
Steinar T. Hagejordet

Vi i SL-Stenlegging vil takke for et flott arrangement på gården deres sist fredag. Stemningen ble meget høy etter hvert og alle koste seg. Vi anbefaler Våler Kickoff Senter til alle som ønsker en hyggelig kveld med mye morro.

SL-Gruppen AS

Markedsansvarlig Malin Sjursheim

Våler Kickoffsenter var leid inn med oksen til TV2 sitt program «Best av de beste» som gikk des. 2011. Her er toppidrettsjentene klare for rodeo!

TV2 Norge

tv2
Terra
SL
Norgesgruppen
Møller bil
Kiwi
Call Now Button