PAINTBALL

PAINTBALL AKTIVITETER

Paintball spilling

Vi kan tilby paintball spilling på 2 skogsbaner med inntil 50 deltakere samtidig. I større grupper deler vi opp i flere lag og spiller på rundgang.

Dette er et skikkelig kick, så vel for unge som for  voksne, damer  og menn. Om du prøver, så blir det nok ikke siste gang.

Ellers har vi moderne utstyr med luftkompressor, og vi leier ut komplett utstyr med kjeledress, maske, markør, halsbeskyttelse og baller.
Om du er under 18 år må du ha tillatelse fra dine foresatte for å spille, men det holder med muntelig beskjed for vår del. Download PDF

Paintball gruppens størrelse

Vi tilpasser spillet etter kundens ønske og gruppens størrelse. Ofte så ønsker kunden mer en bare paintball og vi har da noen prisgunstige pakker som 2,3,4 og 5 kamp. Her får du paintball sammen med flere andre aktiviteter, samt en grillplass og anledning til å ta med mat og drikke selv.

Paintball Mest besøkte

Paintball brusdag er veldig  populært  helt  fra 10 års alder  og oppover. Vi har mange 12 års bursdag med paintball og det kommer mange  fra Fredrikstad, Oslo  og Moss. Når det gjelder paintball Oslo, Akershus og Østfold, er vi en av de mest besøkte painballbaner. Vi bruker det eneste som kan brukes for utleie, nemlig tippmann 98 som er verdens mestselgende markør.

Se våre pakkeløsninger OG PRISER

Kontakt oss for booking

Gå ikke glipp av denne opplevelsen med dine venner

Call Now Button