SOMMERFEST

SOMMERFEST

Ønsker du å ta med kollegaer og ha en skikkelig sommerfest, da kan Våler Kickoffsenter tilby noe utenom det vanlige. Vi har lokaler som rommer opp mot 200 pers eller vi har sitteplasser ute i solen om ønskelig. Her har du mulighet til å ta med egen mat og drikke, eller vi serverer deg gode menyer du kan nyte etter noen aktiviteter.

VI TILPASSER ET PROGRAM FOR DEG

Vi hjelper deg med å skreddersy et opplegg tilpasset nettopp din gruppe. Det vil være dyktige instruktører som følger dere gjennom de ulike aktivitetene.
Beste sommerfest tips,firma sommerfest ideer, sommerfest oslo, akershus, østfold, vestfold.

RING OSS

Nyt vår natur i sommerværet

Vi har en stor gress-slette på 10 mål med lavvoer og sitteplasser ute. Vi har kokker som kan lage en grillmeny ute mens dere har litt aktiviteter. Her er det et flott grøntariale hvor man kan nyte stillheten og solen langt utover sommerkvelden.

RING OSS

Parkering for store grupper

Det er også riklig med parkeringsplasser for busser som for biler. Mange kunder kommer med busser fra Oslo.

Vi på Våler Kickoffsenter ønsker å gi deg og dine den beste feiringen.

RING OSS

10 års jubileum med faglig program og aktiviteter for 150 personer.
– Arrangementet hadde en Western-ramme med cowboy-kulisser som satte en hel spesiell stemning med godt humør blant alle deltagere. Meget god lunch med utendørs grilling fra Meny! Scene, bordsetting og lyd fungerte veldig bra.

Norges Gruppen Data

Adm.dir. Espen Kjønsberg

Fra første stund hvor vi begynte bookingen fikk vi forventninger om denne plassen, og det skuffet oss ikke. Vi var en stor gjeng som kombinerte faglig og sosialt. Det var en kjempe service og oppfølgning fra a til å. Det var fantastisk å kunne komme til en gård og ble bedt inn i huset, hvor vi fikk en fantastisk julemat og god underholdning. Hele gjengen var storfornøyd og slitne etter noen meget morsome aktiviteter. Vi har fått tilbakemeldinger fra gruppen om at dette virkelig var en høydare de ikke hadde vært med på før med oss. Vi kan på det sterkeste anbefale dette til andre gupper/firma.

Kiwi Norge

Distriktssjef Inge Jonskås

”Vi gjennomførte en regional samling på Våler Aktivitetssenter, og hadde en fantastisk morsom dag. Vårt fokus denne dagen var å bli bedre kjent med hverandre både faglig og personlig, og de hjemmekoselige omgivelsene passet i så måte perfekt. Alle praktiske detaljer gikk også som smurt, og Paulshus la alt lagt til rette for oss på en ypperlig måte. Et arrangement her kan anbefales.”

Kjedesjef Terra Eiendomsmegling

Finn Magnus R. Hansen

Våler aktivitetssenter er et topp sted å ha julebord. De ordnet alt for oss, vi kom til «dekket bord»! Gøy med alle aktiviteter, veldig god mat og en hærlig avslutning i stabburet, hvor festen fortsatte ut i de tidlige nattetimer. Dette er et sted vi anbefaler å holde julebord, firmafest , bursdagsfest eller kick off.

Møller Bil Skadesenter Ryen.

Vi kommer tilbake!!!
Steinar T. Hagejordet

Vi i SL-Stenlegging vil takke for et flott arrangement på gården deres sist fredag. Stemningen ble meget høy etter hvert og alle koste seg. Vi anbefaler Våler Kickoff Senter til alle som ønsker en hyggelig kveld med mye morro.

SL-Gruppen AS

Markedsansvarlig Malin Sjursheim

Våler Kickoffsenter var leid inn med oksen til TV2 sitt program «Best av de beste» som gikk des. 2011. Her er toppidrettsjentene klare for rodeo!

TV2 Norge

tv2
Terra
SL
Norgesgruppen
Møller bil
Kiwi
Call Now Button